Vesztes nap

Bizony Hideyoshi-nak se kolbászból van minden napja, előfordul, hogy egy jelentős downswing-el indítok. Mivel a szabályzatom szerint alakítom a napjaimat, és ritkán kerülök tiltre (a játékom alig változik), ilyenkor fel tudom venni a kesztyűt, és harcolok, mint egy oroszlán, kifulladásig.

Általában két forgatókönyv szerint alakul:

- hullámzó: mikor többször azt hinnéd sínen vagy, szépen visszaránt, szinte kezdheted elölről (1-2-3. ábra)
- gyors le, aztán lépcsőzetesen fel (4. ábra)

Természetesen nem az a célom, hogy feltétlen nyereséges legyek aznapra, bőven megelégszem 50%-os nyerési aránnyal, így csak a rake-kupac marad veszteségnek.
Megfigyelhető, hogy amikor bad beatek sorozata nyomaszt, az arány megváltozik, a nyerési mutató lesz kb. 40%, a vesztésé 60%. Imádnivaló, amikor sorozatban ez megy: 2 vesztés+1 nyerés, 2 vesztés+1 nyerés, 2 vesztés+1 nyerés...

De ha valaki már eleve nem a szabályzatom szerint játszik, annak nem feltétlen járható ez az út. Sok helyen olvasni, hogy napi 12-24-et akar játszani, és ezeket akár set-tekre osztja, nekik azt ajánlom: tartsanak ki a napi mennyiség mellett, legyenek következetesek!

1. ábra



2. ábra



3. ábra



4. ábra


Aki figyelmesen végignézte az ábrákat, észrevehette, hogy bizony-bizony itt nemcsak a vesztés érdekes. Nem véletlen választottam ezeket a régi napokat. Itt még nem voltam én se következetes, ugráltam a tétek között. Jól ábrázolja, milyen veszélyes is tud lenni ez! ☺


Kifulladásig

Nincsenek megjegyzések: