"You cannot lose, if you do not play."

Februárban tétet váltottam 200/300$-a, azóta átéltem karrierem legnagyobb vesztő  sorozatát (dollárban): elégettem pár nap alatt a januári profitom. Pont egy éve is ez ment, nem kedvező számomra ez az időszak.
Mint várható volt rám szálltak a nagymenők, itt már nem elég a jó scope, itt magadnak kell egyenként elintézned őket. De így se mindenki tanul ebből, van aki ha teheti mellém ül, bármilyenek is voltak az előzmények. Kíváncsiságból a napokban össze is számoltam ezeket a párbajok eredményeit, és hogy van fény az alagútban az a következő ábra bizonyítja.

Ui. http://hedzap.yuku.com/forums/76 alatt akinek van kedve kérdezhet, itt kitérhetünk a csemegékre.

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Hali!

Kérdés:

Miért shotolod az $330+ téteket? Ha jól tudom nemrég léptél fel $100-ról.

Akkor ok, ha találsz 1-2 gyengébb játékost, aki bent ül, de PureCash25 az FTP egyik legjobbja.

Misima írta...

Hogy miért mentem 500$ tétre? Én így tiltelek...
Ez így igaz PureCash25 nagyon jó, olyan nyugisan játszott, hogy meg is lepett, sajnos amikor hibáztam rögtön tudta mi a pálya. 2 blöffömet is elcsípte. De nem ő vadászott le engem, nekem a hátam közepére se hiányzott.
Amúgy 2 win/2 los ezen a szinten nem vészes, ezért sincs a táblázatomban, mert nem oszt szoroz a veszteségemen.
De igen, nekem most 200/300$ kell helyt állnom, aszem menni fog. Szurkoljatok!

critical222 írta...

Hasonlóan indult az évünk ahogy látom.. nekem is most februárban következett be a legnagyobb downswingem. Átérzem a szitut, gl.

A husng regs threadet szoktad követni, ugye? Gondolom tudod a listádon ki kicsoda ott. Én sűrűn követem, és habár nem játszom az FT-n szinte mindenkiről van egy kialakult képen. Így szinte "ismerem" ezeket a playereket. Kíváncsi vagyok hogy teljesítesz majd ellenük hosszú távon, mert ők bizony a szint legjobbjai.

Ha lenne kedved szívesen olvasnék véleményeket róluk a te szemeddel. Leginkább 1690 ad (nathan), i just lold (thoac), dopey, jaws w (bár ő nem nagy player, joe pulaski, valószínűleg tiltből ment fel ilyen szintre), és a sokak által vérbe oltott lapdance jockey.

gl!

Misima írta...

Szia!

Hát kaptunk pár pofont, de én ezt kihívásnak tekintem, egy problémának amit meg kell oldani. Izgalmas feladat!

Követem is, meg nem is a fórumon a srácokat, az angolom nem túl jó, és amúgy se szeretem ezeket a fecsegéseket, így igazából lehet te jobban is "ismered" őket.

Amúgy érdemes lenne kielemezni a srácok játékát, de ahhoz több minta kéne. És több kritikus, külső szem, mert én ehhez kicsi és kevés is vagyok.

Ha érdekel küldhetek hh-kat. Gl!

(Msn-re már hívtalak anno, az ajánlatom még él.)

powercsabi írta...

hát misi bácsi..., mint ahogy játék közben is mondtam (mikor tv-ztem :) ) aláztad a regeket, nagyon agro a játékod, (talán túl agro is, amit purecash25 ki is használt, más kérdés, hogy volt lapja is hozzá.)néha itt sziszegtem a monitor előtt, hogy miket bevállalsz. Nagyon egyben van a játékod és mikor nagy a nyomás rajtad, akkor is hozod az "A" gamet, de a tiltre figyelj oda, főleg, hogy sokak példaképe vagy, mutass ezen a téren is példát!

Misima írta...

Igen, tudom: így még nehezebb jól teljesíteni, túlságosan a reflektor fénybe kerültem.
Talán ez a szint miatt van, hozzájuk alkalmazkodtam és lementem egy agresszív "állatba" pár napig.:-(